Sötnosarna tränger in i 2008

Sötnosarna har inlett det nya året med att pulsa i snön, vacker vinterhy och snygga rumpor är sötnosarnas motto för det nya året och så hotta killar förstås, men det är ju alltid sötnosarnas motto.

Sötnosarna var på hott trendspaning idag och har kommit fram till att bara överkroppar är det enda rätta i vårens manliga outfit. Mitt under trendspaningen ramlade sötnosarna på, över och under varandra i en stor mysig hög. Sötnosar som man är blir man ju alldeles till sig när en hott kille passerar genom staden och räknar nu med att all uppmärksamhet är bra uppmärksamhet!

Sötnosarna hoppas på att knyta banden sötare och varmare igen till alla läsare och ser fram emot er söta entré på vår blogg igen. Pussar!

Snöiga Sötnosar!

Sötnosarna jublar åt den fallande snön!! Dags att göra snöänglar, ha snöbollskrig och busa i den vita världen. Mössan åker på och halsduken knyts hårt runt halsen.

Säg, vill ni komma och leka i snön med oss?

Julledigt med Sötnosarna

Som ni märker har Sötnosarna tagit julledigt och ägnat sin tid till att äta julmat, dricka julig glögg och dansat sig yra tills natten har blivit morgon. Vi ber om ursäkt för att Ni kära älsklingar blivit försummade och ger härmed ett nyårslöfte inför 2008:

Sötnosarna lovar att vara mer aktiva här inne på le blog!:)

Sött nytt år på er alla våra Hotta Killar!! Pussar!

RSS 2.0