Sötnos update!

Sötnosen är hemma igen, efter en lillördag ute på stadens vilda krogar!
Massssssssssa söta grabbar/karlar/män att sätta tänderna i. Många trevliga stunder på dansgolvet/soffan/baren,,, Sötnosen triiiivs!;)
Sötnosen säger god natt - over and out, och har du inte råkat ut för en Sötnos ikväll kanske du gör det imorgon!! Var alltid beredd, Sötnosarna är där du är, när du minst anar det! Pussissar!!

Spännande sötnosar

Finns det en risk att sötnos-representanten goes wild ikväll? Kyssa, hålla handen men helst inte ligga...ja oavsett sötnosens raggningstaktik finns ju risken att hämningarna försvinner men i så fall, alltid med klass!

Hotta hajar och killar och kan se fram emot spännande läsning när dimman lättat framåt småtimmarna...pusspuss!

Sötnosarna kommer igen

Inte ens på dagar som måndag och tisdag ligger man på latsidan! Sötnosarna har tränat och putsat och övat på perfekt catwalk-gång hela veckan. Sötnosar som man är måste man ju alltid vara redo för att möta nya tillfällen till att visa upp sig i folkvimlet!

Du vet aldrig vart du kan bli uppraggad av en sötnos ikväll! Sötnosarna skickar ut en representant i partystass och med näsa för fest och hotta killar i onsdagsnattens timmar. Var beredd för sötnosarna finns överallt! Håll ögonen öppna för nya spännande äventyr med sötnosarna, man vet aldrig vad som kan hända och vad som helst kan ju hända, haha!

Puss!

Söt, sötare, sötnosast!

Sötnosarna är mycket tacksamma och stolta över all positiv kritik och marknadsföring som skett på en av våra hotta killars blogg, tack! Frågan om facebook är inte utredd ännu men vi vet hur mysigt allt kan ordna sig till slut och finner det värt att hålla fast i kampen... Sötnosarna gör allt för att vara sockersötast, på bloggen OCH på facebook.

Ett orosmoln har dykt upp under den nya veckan. Vi hade inget sällskap av hotta killar under fredagens kvällsmys vid Idol men tydligen fanns det hotta killar som hade sällskap: "minime", handlar det om otrohet mot oss? Ett stort misstag med tanke på hur söt en fredagskväll med sötnosar kan vara! Det vill du inte missa nån fler gång kan vi lova!

Sussa sött nu!

Vart skåpet ska stå

En sötnos visade igår vart skåpet ska stå, vi ber om ursäkt för det inte så sockersöta ordvalet men hyllar uppvisat mod och kurage att säga nej.

Statistiken visar att sidan ökar i sin popularitet, huruvida sötnosarnas popularitet gör detsamma går inte att svara på men det är högst troligt! Imorgon är det äntligen måndag, vi ser fram emot att putsa fjädrarna inför en ny söt vecka med nya bravader men först av allt ska vi inta viloläge... På kärt återseende!


Sötnossöndag

Efter diverse eskapader igårkväll och inatt har Sötnosarna laddat batterierna med allehanda söta saker som söta och fina flickor kan roa sig med. Detta är ju saker som kan behövas efter att ha florerat med komplicerade killar och medföljande attiraljer. Man blir ju bara helt slut!!
Skönhetssömn och vatten har gjort söndagsmodusen komplett. Kvällen kommer att tillbringas i horisontellt läge i en eller flera mysiga soffor. Finns det någon Hott Kille därute som känner sig manad att göra några söta flickor sällskap?:)

Sötnosen säger NEJ!

Jäkla kille! Kom inte hit med din nyknullade kuk! Stay away, eller kom till mig först nästa gång! Grrrrrrrr!!!!!


Lördagkväll med Sötnosarna!

Det betyder att allt kan hända,, ölen är öppnad, partystassen är på, festen kan börja!
Våra planer är storslagna, alla hotta killar lever farligt ikväll, så är det bara!
Eller som man också kan sammanfatta det:

"Det går ikke, det går ikke, den er stor som en termos!!"

We want Hotta Killen!

Vi har promotat oss för värsta Hotta Killen!

Med detta inlägg vill vi tillägna honom vårt suktande.. Vi är och förblir hemliga men vi drar oss inte för att visa vår beundran för all skönhet som kommer i vår väg.

Sötnosen är inne!

Lasagne, rödtjut, Newcastle, Budweiser, Daimglass,, kan det bli bättre såhär en fredagkväll? Don´t think so,,
I goda vänners lag kan allt hända,, och allt händer ju oftast, haha!!


RSS 2.0