Söt, sötare, sötnosast!

Sötnosarna är mycket tacksamma och stolta över all positiv kritik och marknadsföring som skett på en av våra hotta killars blogg, tack! Frågan om facebook är inte utredd ännu men vi vet hur mysigt allt kan ordna sig till slut och finner det värt att hålla fast i kampen... Sötnosarna gör allt för att vara sockersötast, på bloggen OCH på facebook.

Ett orosmoln har dykt upp under den nya veckan. Vi hade inget sällskap av hotta killar under fredagens kvällsmys vid Idol men tydligen fanns det hotta killar som hade sällskap: "minime", handlar det om otrohet mot oss? Ett stort misstag med tanke på hur söt en fredagskväll med sötnosar kan vara! Det vill du inte missa nån fler gång kan vi lova!

Sussa sött nu!

Kommentarer
Postat av: Mackitzo

Vad menas med "...en av våra hotta killars..." Jag trodde att jag var den enda men är det så att sötnosarna är lite lösaktiga? "Minime" var ett misstag, jag kände vid tillfället inte till er existens. Förlåt!

2007-11-27 @ 17:15:59
Postat av: Sötnos

Mackitzo, du måste ju inse att om man är så söta som vi är, har man lite hotta killar både här och var. Men vi lovar att du ligger högt i topp!

Vi har diskuterat saken och kommit fram till att det är möjligt att du kan ha haft ett liv innan oss, och du är förlåten för Minime, men vi räknar med att det aldrig kommer att hända igen. Sötnosarna är man trogen till döden! PussPuss!

2007-11-27 @ 19:39:11
Postat av: olalaaaa

ha ha vilken klass :)

2007-11-27 @ 23:53:49
URL: http://olaaa.blogg.se
Postat av: Sötnos

Vårt varmaste välkomstmys till dig Olalaaaa!:) Vi ber dig luta dig tillbaks i soffan och njuta av Sötnosarnas spännande resa. Vi räknar med att du hänger på! Puss på dig!

2007-11-28 @ 14:50:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0